Route
   
 

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein
Ingang Oost
3521 AL Utrecht

ROUTE

Auto
De Jaarbeurs Utrecht is zeer goed bereikbaar met de auto. Volg vanaf de rondweg Utrecht de bewegwijzering richting Jaarbeurs. Deze brengt u naar de betreffende parkeergelegenheden bij de Jaarbeurs.

Klik hier voor een volledige route omschrijving.

Parkeren
Jaarbeurs Utrecht heeft in totaal 6.500 parkeerplaatsen, dus er is altijd ruimte. Het dichtst bij gelegen parkeerterrein voor PLAYMOBIL Planet is terrein P3. Het parkeertarief dat wordt gehanteerd bedraagt € 3,00 per uur (of deel van een uur), tot een maximum van € 12,00 voor de gehele dag. Bij het inrijden van de parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart, waarmee u bij vertrek kunt betalen bij één van de parkeerautomaten op het terrein.

Openbaar vervoer
Jaarbeurs Utrecht is ook goed bereikbaar per trein, bus en tram. Het Centraal Station van Utrecht ligt op een loopafstand van slechts vijf minuten. Naast het centraal station ligt het busstation. Daar stoppen de regionale bussen met een directe verbinding naar 30 plaatsen in de omgeving. Vanuit Nieuwegein en IJsselstein vertrekt de sneltram die u in 15 respectievelijk 30 minuten naar de Jaarbeurs brengt. Ook een combinatie van auto en openbaar vervoer is heel goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn er 8 stations met een Park & Ride voorziening.

Klik hier voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.